890 AND COUNTING

    Satt på Starbucks vid Golden Square igår eftermiddag och väntade på Steve, lite uttråkad, en aning livstrött av vardagsrutin, men ändå på humör att observera beteendet hos Johnny English.  Bordet brevid satt han, Johnny English, lite rund, lite skabbig, med fotbollspelarefrissa och ett antal mer eller minder misslyckade tatueringar,lätt eftermiddagsberusad,hög av God Save The Queen, låg av bristfällig IQ, utan framtid, en siffra ur arbetslöshetsstatistiken, Mr J E, pillar of probity, like a swimmer sucked under by a riptide, zero below zero, God Save The Johnny English.  Snubben vrider på huvudet utan att röra på överkroppen, fettvalkarna runt nacken lever sitt eget liv, Johnny låser radarn på en tjej två bord längre bort.   Han reser sig med något ostadiga ben, vandrar bort till den utvalda, och inleder ett raggningsförsök så tafatt, att jag skäms att vara man, vara av samma kön, att lyssna, att iaktta hans förnedring, go Johnny go.  Johnny ger upp efter 5 minuter, återvänder till sitt bord, och påbörjar en lågmäld dialog med sig själv, samtidigt som han med stor omsorg petar sin näsa, och studerar närsynt vad som följer med när fingret återvänder till det fria.  Efter ett tag dyker Johnny´s kompis upp, en nära nog karbonkopia av min fingerfärdiga vän, och de inleder en hälsningsritual bestående av diverse grymtningar, som för tankarna direkt till svininfluensa, smittorisken är överhängande, öronproppar nästa.   Nå väl, herrarna inleder följande diskussion om,.ja, vad pratar de om egentligen, hänger ni med?    JE 1. "Mate, i got the custard pie from that bitch over there, fuckin´busted sofa"!    JE 2. "Oi blimey, good for ya, i don´t like the look of her mate, could be a bunny boiler".    JE 1. "Ha ha, when you´ra stoking the fire ya don´t worry ´bout the hale"!    JE 2. "Right, for sure, ya´d´av to figure´of eight it to get any pleasure from it, ha,ha, fuckin´ fish licker"!,..osv, vad säger ni, skulle ni vilja dejta Johnny English och hans polare?   Steve uppenbarade sig så småningom, sugen att bjuda på lunch,.och var hade han beställd bord?  Det ska jag berätta, på The Ivy!  Av alla möjliga ställen så väljer han The Ivy, bara för att jävlas med en,,varför inte hos fuktläppen Oliver och hans jävla Fifteen om man nu vill jävlas med en?   Vad är så illa med The Ivy?  Där hänger alla jävla mediamuppar och kändisar, trist så att man kan somna, men maten är skaplig, så man fick offra sig.   Ja ja, det var det om London, nu är man tillbaka i Peking, blickar över Skarphagen, havsutsikt när det regnar mycket, en yuccapalm i bokhyllan, jag har russin som en gång var vindruvor, nu dras de med potensproblem pga uttorkning, de dog innan applåderna dog ut,tragiskt,.men solen skiner! 
#1 - - korven:

hahaha, when pigs get turned down, they always find excuses.

#2 - - Belinda:

Om det nu hade funnits en kyrka för djur hade jag självklart sprungit dit på alla fyra med samma. Men i dagsläget vandrar jag på två ben och bestämde mig därför för att gå till den som är ansedd för sånna som dig och mig.

Och nu när jag endå är på G skulle det kanske inte skada att informera om ordet ironi. Rätt klatschig va? Lite lagomt djärvt och underbart!



Trevlig helg!

#3 - - ~Sol~:

Din Johnny English finns i svensk upplaga också. =P



The Ivy? Posh så det förslår...

Ha en bra helg!

#4 - - emelie:

sv: haha :P a de är hnon

#5 - - korven:

Alla dessa OM Brandon. Vem kom på det ordet? En stackars förrvirrad ifrågasättande sate, I guess. ha en bra valborg, son of S.

Till top