8

THE POISON GARDEN

 
ALL THIS TIME I DRANK YOUR LOVE LIKE THE CURE,
WHEN MAYBE IT WAS THE POISON
 
DRINK MY LOVE LIGHTLY, THERE ARE DEEPER
AND DARKER THINGS IN THE POISON GARDEN THAN MY LOVE
 
LOVE IS A SWEET POISON WHICH KILLS YOU SLOWLY,
BECAUSE LOVE IS MADNESS, AND LUST IS POISON OF LOVE
WHICH DRIVES YOU CRAZY IN LOVE
 

My Poison. Kan never get to much:
http://youtu.be/fObdajGvEKU

Fått e- post med en uppgift jag inte vill sprida. Om du absolut vill vara anonym kan du väl starta ett skräp e-post och sända ett meddelande till mitt konto. Då svarar jag med vad jag just fick uppgift om.

Svar: Nu hänger jag inte riktigt med, e post från vem med en uppgift om vad?
Brandon Lee

Fick e- post från en gemensam bekant till oss om en situation jag inte vill lägga ut att andra kan se. Tror inte att vår bekant sänder fler uppgifter till mig om den här nu hamnar i offentligheten.

Svar: Hmm,.vi har nog inga gemensamma bekanta skulle jag tro, däremot finns det nog en och annan knasboll som inbillar sig att de vet något.
Brandon Lee

Jo, vi har en. Den vet precis, eftersom det är om den själv den skriver om.

Svar: Vem?
Brandon Lee

Som jag beskriver. Det är bara om du vill veta det här. Jag har fått en uppgift från en som är känd med sitt eget namn på nätet och jag vill inte sprida att personen sänt e-post till mig. Personen läser säkert inte här men de som vi babblar med läser här. Jag vill inte att de skall lägga ut att jag har avslöjat att jag har fått post med uppgifter jag kanske inte skulle haft. Redan vem det är, är inte något jag vill att de här "kompisarna" skall ha reda på. Indirekt rör det oss två.

Svar: Låter fullständigt osannolikt att någon skulle skicka några uppgifter om mig till dig, eftersom jag är helt 100% att vi inte har några gemensamma bekanta, och man bör aldrig sprida vidare några uppdiktade grejer, lika lite som rena rama sanningar om så inte önskas av den vederbörande, så jag föredrar att även i fortsättningsvis vara BL och ingenting annat, det känns rättt så bra att vara sig själv.
Brandon Lee

Det rör oss, jag har inte sagt att det är uppgifter om oss.

Svar: Det bästa är att fullständigt strunta i alla knasbollar, och vad de slänger ur sig, världen är full av människor som pratar massa skit bara för att göra det, inget att bry sig om.
Brandon Lee

Jag har nåtts av din inställning. Det är alltså absolut ingen knasboll som skrivit något till mig. En person vi båda högaktar, är det frågan om. Bland annat av det skälet kommer jag inte att lägga ut för besökare hit om vad jag fått beskrivet för mig. Redan om jag skriver vad det är, så går det att avslöja vem som beskrivit det för mig. Det rör samtidigt en helt obetydlig struntsak, även om jag är glad över vad jag fick besked om. Du skulle bli glad av att ha reda på det, och jag antar att det måste ha funnits ett skäl till att pränta ned orden till mig. Dig går det ju inte att skriva något till. Det rör ju mer dig än mig ändå.

Svar: Ok, så länge du blir glad så är allt väl, jag är glad för det mesta, och tro mig nu veta vem du pratar om, vackert så, allt som inte är negativt uppfattar jag som något positivt, livet blir mycket lättare att leva med en sådant inställning.
Brandon Lee

Låt oss säga att det vi velat har skett. Du har klart insett vem som skrivit till mig. Då vet du nu! :-D